ANNONSE:

Velkommen til event hos oss!

Vi inviterer til eventer!

Nå kan de tre nettavisene til Tjuefire-konsernet endelig lansere eventer. Vi har fått Amalie Børselien med på laget som Event Manager hos Partner24.

Kommende eventer:

Børselien er akkurat ferdig med en bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Lillehammer, og klar for nye, spennende utfordringer.

– Å skulle gå inn i en såpass stor og viktig stilling er skummelt, men heldigvis er jeg omringet av skikkelig dyktige folk som gjerne vil hjelpe, som gjør at jeg allerede føler meg trygg.

Mye å glede seg til

Den nye event manageren har tatt et årsstudium i kulturprosjektledelse, og har fra dette erfaring med eventarbeid, i tillegg til den teoretiske forståelsen fra bacheloren.

Event manager Amalie Børselien.

– Jeg har blant annet vært med på å arrangere Amandusfestivalen og JazzIncubator på Lillehammer. Da lærte jeg hvor mye planlegging som ligger bak et event, og hvor viktig det er å være strukturert. Etter åtte år i servicebransjen har jeg naturlig nok god erfaring med kundeservice samt å kunne holde hodet kaldt i stressende situasjoner.

I november blir det halvdagsseminarer på Vika kino. Det er noe Børselien ser ekstra frem til.

– Det er utrolig interessante temaer, noe jeg har tro på at blir veldig kult. Det er mange forskjellige eventer som vil bli annonsert i tiden fremover. Vi skal totalt ha 12 eventer fra høsten og frem til jul, hvor det blir afterwork events, kurs, frokostseminarer og halvdagsseminarer. Med andre ord er det mye å glede seg til!

Spennende tema

Børselien skal arrangere eventer på vegne av alle nettavisene, som har fokus på ulike målgrupper innen medier, kommunikasjon og salg.

– Ettersom vi er så heldige å ha tre ulike nettaviser, har vi tre ulike målgrupper. Eventene planlegges derfor med utgangspunkt i de ulike målgruppene. Eksempelvis vil et event i regi av Medier24 rettes mot målgruppen journalister og medieinteresserte. Men; vi er også heldige at nettavisene våre har naturlige lenker seg i mellom, slik at noen av eventene vi planlegger forhåpentligvis vil være aktuelle for flere målgrupper.

Finn link til påmelding i infoboksen.

Noen av eventene er allerede spikret, men det er mye å se frem til utover høsten. Flere foredragsholdere og eventer vil bli lansert om ikke lenge.

– Jeg kan avsløre at det ene halvdagsseminaret skal ha fokus på TikTok. Målet med dette eventet er å gi tips og triks til hvordan bedrifter kan bruke TikTok for å nå ut til flere. Det blir også halvdagsseminarer med fokus på employer branding i mediebransjen og B2B-salgstrender.

Nye, freshe lokaler

De fleste eventene skal faktisk arrangeres i Tjuefire-konsernets egne lokaler.

Våre nye lokaler i Torggata 2.

– Tre av eventene kommer til å være på Vika kino, mens resten av eventene vil bli avholdt i våre splitter nye lokaler i Torggata 2. Vi har store og gode rom med mye lys og god plass. En skikkelig drøm for enhver event manager vil jeg tro, ettersom lokalene er perfekt for nesten alle type eventer. Mulighetene blir så mange når man har fine lokaler å invitere gjester til.

Har du spørsmål om eventer? Ta gjerne kontakt med Amalie på amalie@partner24.no

Powered by Labrador CMS