ANNONSE:

KOM for å lære hvordan du skriver en god pressemelding!

KOM24 arrangerer kurs onsdag 19.oktober i samarbeid med Mynewsdesk. Et kurs du ikke vil gå glipp av.

Om arrangementet:

Når: Onsdag 19.oktober kl. 08:30

Hvor: Torggata 2, Oslo

Pris: 1875,-

Påmelding her

Noen hevder at pressemeldingen er død. Vi mener at dette absolutt ikke er tilfellet. Onsdag den 19. oktober vil vi forklare deg hvorfor, og ikke minst hvordan du og din bedrift kan skrive gode pressemeldinger som fanges opp og havner på trykk.

På dette kurset mikser vi den unike kombinasjonen av et mottaker- og et avsenderperspektiv. Som kursdeltaker vil du få høre fra Erik Waatland, journalist og tidligere sjefredaktør i Medier24, KOM24 og Salg24. Han representerer mottakersiden og vil snakke om hva som skal til for at din pressemelding fanges opp av journalister.

Avsenderperspektivet er representert ved Anne Marit Raaberg fra Mynewsdesk som jobber tett med bedrifter, nettopp i forbindelse med utsending av pressemeldinger. Hun vil snakke om hvilke pressemeldinger som oppnår effekt og respons, og vil gi kursdeltakerne en innføring i oppbygging av en god pressemelding.

Praktisk arbeid

Det blir satt av en større del av dagen til praktisk arbeid med pressemeldinger. Her tar deltakerne utgangspunkt i utdelte case-oppgaver og formulerer pressemeldinger. Underveis vil de få hjelp og tilbakemeldinger fra kurslederne Erik Waatland og Anne Marit Raaberg. Slik vil man få jobbet med teorien i praksis og forhåpentligvis sitter man igjen med ny kunnskap om hva det vil si å skrive gode pressemeldinger etter å ha deltatt på dette kurset.

Vi tror kurset passer for deg som jobber innen medier, kommunikasjon, PR og markedsføring. Kurset vil ha verdi for nyutdannede så vel som for etablerte i bransjen da vi tør å påstå at det ikke er mange lignende kurs som gir innsikt både fra et avsender- og et mottakerperspektiv.

Tid: 09:00 (registrering fra 08:30) - 14:00

Dato: 19.10.2022

Sted: Torggata 2, 0181 Oslo

Pris: 1875,- * inkludert i denne prisen er: lunsj, kaffe og snacks gjennom dagen.

** Dersom dere er flere fra samme bedrift som ønsker å delta, send en mail til amalie@partner24.no før bestilling, for å få informasjon om kvantumsrabatt.

Det er begrenset antall plasser, så vær rask med å sikre deg en billett.

Powered by Labrador CMS