ANNONSE:

KOM24 og Mynewsdesk inviterer til kurs: Lær deg å bruke AI til innholds­produksjon⚡️

Befinner vi oss midt i en AI-revolusjon, og hvorfor skjer det akkurat nå?

Om eventet:

Når: Onsdag 15.november

Varighet: 09.00-12.00

Hvor: Torggata 2, 0181, Oslo

Pris: 2.900,- eks.mva

PÅMELDING HER

Om Mynewsdesk

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Med vår brukervennlige PR-plattform forenkler vi publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid.

AI - Et viktig verktøy for å skape pressemeldinger som gir deg de resultatene du ønsker!

Kursets innhold:

  • AI-revolusjonen. Historien til AI.
  • Hvilke AI-verktøy kan brukes i ditt daglige arbeid som kommunikatør?
  • Konkrete tips og triks til innholdsproduksjon ved hjelp av AI.
  • Hvordan du kan implementere AI i hverdagen din. 

    Vi åpner dørene for registrering og snacks kl 08.30. Kurset varer fra 09-12, og inkluderer snacks og drikke. Det blir satt opp én pause på 15 minutter i halvveis inn i kurset. OBS: Vi anbefaler å ta med egen bærbar data for å gjøre praktiske oppgaver. Ellers blir det vist eksempler på storskjerm, for de som ikke har med. 

    Trenger vi i det hele tatt å introdusere dette kurset selv? Vi lar AI gjøre jobben: 🤖

Dette kurset tar deg med på en spennende reise inn i verden av kunstig intelligens (AI). Gjennom dette kurset vil du få en grundig forståelse av AI-konseptet, dets bruksområder og potensial.

Kurset starter med en innføring i AI og maskinlæring. De vil bli introdusert for relevante verktøy og plattformer som brukes i AI-basert innholdsproduksjon.

Etter den innledende delen vil kurset fokusere på konkrete anvendelser av AI i innholdsproduksjon. Dette kan omfatte generering av tekstinnhold, bilde- og videoredigering, automatisert oversettelse samt personalisering av innhold basert på brukerdata og preferanser. 

Det vil også bli diskusjoner om fordeler og begrensninger ved AI-basert innholdsproduksjon, samt hvordan man kan opprettholde en balanse mellom menneskelig kreativitet og maskinell automatisering.

Kurset er egnet for personer som allerede jobber med innholdsproduksjon, som forfattere, redaktører, markedsførere og innholdsskapere. Det er også relevant for ledere og beslutningstakere som ønsker å få innsikt i hvordan AI kan brukes til å forbedre effektiviteten og kvaliteten på innholdsproduksjonen i deres organisasjon. Gjennom kurset vil deltakerne være rustet til å utnytte AI på en effektiv og ansvarlig måte for å optimalisere innholdsproduksjonen.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan spare tid og ressurser i arbeidshverdagen din? Da er dette kurset noe for deg!

Keke Rahnasto
Keke Rahnasto
Henriette Danielsen
Henriette Danielsen

Påmelding her!

Prisen inkluderer kurs over tre timer med snacks-pause. 

.

Dette er folkene du vil få høre mer fra: 

Keke Rahnasto, Product Innovation Manager i Mynewsdesk

Produktfokusert person, med vekt på å ta AI og intelligens og implementere det i faktiske produkter. Tidligere styremedlem i NHST, styremedlem i Mynewsdesk og Mention, prøver å skape en innvirkning.

Henriette Danielsen, Kommunikasjonsrådgiver & tekstforfatter i Mynewsdesk.

Med bakgrunn som PR-ansvarlig i reiselivsbransjen og etter å ha jobbet både som sjefredaktør og som skribent for ulike medier, tilbyr Henriette en verdifull innsikt fra begge ender av bordet. Med en stor kjærlighet for PR & Kommunikasjon jobber hun med å skissere strategier og støtte Mynewsdesk`s kunder med deres langsiktige mål.

Powered by Labrador CMS